bekijk meteen het totale aanbod in de

webshop

Vraag gratis en zonder verplichtingen toegang aan.  

ons

Assortiment

De productgroepen van GROEN-Direkt.

Tuinplanten

GROEN-Direkt biedt een zeer uitgebreid en sterk seizoen gericht assortiment aangeleverd door alle toonaangevende kwekers in Europa. Ook échte pareltjes en complete concepten zijn bij ons te vinden.

Heesters, rozen, fruitplanten, bomen, coniferen, vaste planten, grassen, mediterraan, kuipplanten, klimplanten, waterplanten, perkgoed, seizoensprodukten

KERSTBOMEN

en benodigdheden

GROEN-Direkt levert een compleet assortiment reguliere kerstbomen in Nederland en omringende landen. Voor de inkoop wordt er zeer nauw contact onderhouden met kerstboomkwekers uit zes Europese landen.

Benodigdheden voor kerstboomverkoop, Abies nordmanniana, Abies fraseri, Abies koreana, Picea abies, Picea omorika, Picea pungens glauca ...en meer !

KERstbomen xl

Onder de naam ‘Kerstbomen XL’ verkoopt en plaatst GROEN-Direkt honderden grote kerstbomen tot 25 meter en zelfs hoger. De bomen zijn grotendeels van eigen productie in de Ardennen en Duitsland. Het rooien, transporteren, plaatsen en afbreken is vooral bij bomen vanaf 15 meter een vak apart. Daarom biedt GROEN-Direkt ook een full servicepakket aan, waarbij u volledig wordt ontzorgd.

Nieuwigheden

bij GROEN-Direkt


Elk seizoen worden nieuwe plantensoorten geïntroduceerd op de markt. Op onze Voorjaars- en Najaarsbeurzen presenteert GROEN-Direkt deze noviteiten en kunt u deze nieuwigheden ook direct inkopen

  • Alle
  • Najaarsbeurs 2022
  • Najaarsbeurs 2023
  • Nieuwigheden
  • Voorjaarsbeurs 2022
  • Voorjaarsbeurs 2023
  • Voorjaarsbeurs 2024
  • Winnaars

Algemeen

In deze verklaring is vastgelegd hoe GROEN-Direkt omgaat met de Privacy van haar relaties.
GROEN-Direkt Boskoop B.V. is gevestigd aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp, Nederland en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 29025168.
Deze Privacy Verklaring kan in de toekomst gewijzigd worden als wet en regelgeving dit vereist of als zienswijzen veranderen.
Ook voordat deze verklaring was opgesteld, is GROEN-Direkt altijd zorgvuldig omgesprongen met de persoonsgegevens van haar relaties. Door deze verklaring verandert dat niet buiten het feit dat er in detail een paar aspecten beter gestroomlijnd zijn.

https://www.groen-direkt.nl

Van iedere bezoeker op de GROEN-Direkt site wordt tijdens zijn aanwezigheid zijn surfgedrag vastgelegd en gekoppeld aan het IP-adres. Hiermee tracht GROEN-Direkt de werking van de site te optimaliseren. Uw bezoek aan de website van GROEN-Direkt wordt beveiligd met een SSL certificaat. Van Bezoekers die inloggen met een usernaam en een wachtwoord wordt het surfgedrag gedrag vastgelegd en gekoppeld aan de usernaam.

Uw Persoonsgegevens

Als GROEN-Direkt van u persoonsgegevens verzamelt en vastlegt dan gebeurt dit alleen van bestaande en potentiële zakelijke relaties. Het doel van het vastleggen van deze gegevens is het kunnen uitvoeren van zakelijke transacties en het informeren van (potentiële) zakelijke relaties. Dit informeren doet GROEN-Direkt frequent bij actieve relaties en periodiek bij inactieve en potentiële relaties.
Van haar medewerkers heeft GROEN-Direkt vanzelfsprekend meer gegevens vastgelegd. Van het GROEN-Direkt Privacy beleid m.b.t. dit punt is iedere medewerker persoonlijk op de hoogte en ook dit beleid voldoet aan de wettelijke vereisten.
Nieuwsbrieven worden verzonden via Mailchimp. Bedrijfsnaam, contactpersoon en e-mailadres worden automatisch in Mailchimp opgeslagen.
Uw persoonsgegevens worden verder vastgelegd in de GROEN-Direkt database. Deze database is beveiligd met een aan een user gekoppeld wachtwoord. Users zijn medewerkers van GROEN-Direkt of namens GROEN-Direkt ingehuurde personen. De database is beschermd tegen externe benadering door beveiligingssoftware die voorzien is van recente updates.

Mocht GROEN-Direkt persoonsgegevens delen met derden dan is dat met het doel zoals in deze verklaring is vastgelegd. Wij delen niet meer gegevens dan nodig is met derden en wij hebben van hen een Verwerkersovereenkomst. Op een andere wijze worden uw persoonsgegevens niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden.
U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens, u kunt uw persoonsgegevens laten aanpassen en wissen mits dit niet in strijd is met geldende wet en regelgeving.
Heeft u vragen over het Privacybeleid van GROEN-Direkt? Stuur dan een e-mail naar info@groen-direkt.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens kunt u dit e-mailadres gebruiken.

X