Discover natures elegance with Garden Beauties®

Discover natures elegance with Garden Beauties® – Gebr. Seuren Kwekerijen B.V.

De Garden Beauties® Collectie bestaat uit een exclusieve en indrukwekkende collectie coniferen die velen mensen zal verwonderen. Deze collectie vol biodiversiteit verrijkt je tuin of terras het hele jaar rond en is daarbij nagenoeg onderhoudsvrij! De Garden Beauties® geven een interessante kijk op de verschillende groeivormen en een diversiteit aan groentinten. Ook zijn ze breed toepasbaar in zowel de drogere als in de nattere tuin.
Dit concept wordt jaarrond aangeboden, en is mede door het compacte laadvolume makkelijk mee te nemen door iedere retailer! Bijkomend voordeel is dat deze planten goed bewaard kunnen blijven in het winkelschap wat zorgt voor verminderd risico.
Door de uitdagende combinatie van variëteiten is dit een ideale mix voor zowel de grote als kleinere retailer! Leuk detail is dat elke plant is voorzien van een kleine tekst met daarop interessante feiten over de betreffende plant.
Door de goede samenwerking met toeleveranciers en de gezamenlijke visie op de toekomst kunnen wij dit product aanbieden met de volgende certificaten die voldoen aan de hoogste eisen:
•Gebr. Seuren Kwekerijen B.V: GRASP, Global G.A.P, MPS 804180
•Floramedia: Etiketten 100% recyclebaar
•Desch: Recover® Tray CyclosHTP certificaat
•Van Krimpen B.V: Productie uit >85% gerecyclede kunststof voor 100% recyclebaar
•Kekkilä-BVB Substrates: RHP, MPS-GAP

Deel dit item

met uw contacten of volgers

Algemeen

In deze verklaring is vastgelegd hoe GROEN-Direkt omgaat met de Privacy van haar relaties.
GROEN-Direkt Boskoop B.V. is gevestigd aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp, Nederland en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 29025168.
Deze Privacy Verklaring kan in de toekomst gewijzigd worden als wet en regelgeving dit vereist of als zienswijzen veranderen.
Ook voordat deze verklaring was opgesteld, is GROEN-Direkt altijd zorgvuldig omgesprongen met de persoonsgegevens van haar relaties. Door deze verklaring verandert dat niet buiten het feit dat er in detail een paar aspecten beter gestroomlijnd zijn.

https://www.groen-direkt.nl

Van iedere bezoeker op de GROEN-Direkt site wordt tijdens zijn aanwezigheid zijn surfgedrag vastgelegd en gekoppeld aan het IP-adres. Hiermee tracht GROEN-Direkt de werking van de site te optimaliseren. Uw bezoek aan de website van GROEN-Direkt wordt beveiligd met een SSL certificaat. Van Bezoekers die inloggen met een usernaam en een wachtwoord wordt het surfgedrag gedrag vastgelegd en gekoppeld aan de usernaam.

Uw Persoonsgegevens

Als GROEN-Direkt van u persoonsgegevens verzamelt en vastlegt dan gebeurt dit alleen van bestaande en potentiële zakelijke relaties. Het doel van het vastleggen van deze gegevens is het kunnen uitvoeren van zakelijke transacties en het informeren van (potentiële) zakelijke relaties. Dit informeren doet GROEN-Direkt frequent bij actieve relaties en periodiek bij inactieve en potentiële relaties.
Van haar medewerkers heeft GROEN-Direkt vanzelfsprekend meer gegevens vastgelegd. Van het GROEN-Direkt Privacy beleid m.b.t. dit punt is iedere medewerker persoonlijk op de hoogte en ook dit beleid voldoet aan de wettelijke vereisten.
Nieuwsbrieven worden verzonden via Mailchimp. Bedrijfsnaam, contactpersoon en e-mailadres worden automatisch in Mailchimp opgeslagen.
Uw persoonsgegevens worden verder vastgelegd in de GROEN-Direkt database. Deze database is beveiligd met een aan een user gekoppeld wachtwoord. Users zijn medewerkers van GROEN-Direkt of namens GROEN-Direkt ingehuurde personen. De database is beschermd tegen externe benadering door beveiligingssoftware die voorzien is van recente updates.

Mocht GROEN-Direkt persoonsgegevens delen met derden dan is dat met het doel zoals in deze verklaring is vastgelegd. Wij delen niet meer gegevens dan nodig is met derden en wij hebben van hen een Verwerkersovereenkomst. Op een andere wijze worden uw persoonsgegevens niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden.
U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens, u kunt uw persoonsgegevens laten aanpassen en wissen mits dit niet in strijd is met geldende wet en regelgeving.
Heeft u vragen over het Privacybeleid van GROEN-Direkt? Stuur dan een e-mail naar info@groen-direkt.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens kunt u dit e-mailadres gebruiken.

X