Jaar van oprichting 1996
Aantal medewerkers 20 vast en tot 100 flexibel
Omvang bedrijsgebouw 15.000M2 binnenruimte en 43 docks
Omzet 100.000 CC-karren per jaar
Leveranciers 600 uit Nederland, België en Duitsland
Kopers Tuincentra en handelsbedrijven uit Europa
Aantal beurzen Jaarlijks circa 30
Aantal monsters 2500 tot 6000 monsters per beurs
Concepten 40 concepten met tot 4000 partijen
Aantal PPP exposanten 10 tot 50. 150 op de Voor- en Najaarsbeurs
Unieke producten 20.000 per jaar
Kleinste potmaat 0,3 liter
Grootste potmaat 250 liter
Logistiek Tot 300 vrachtwagens per dag
Docking time Gemiddeld 10-15 minuten
Aanlevering kwekers Binnen 20 uur
Levering aan klanten 36 uur na de beurs
Webshop 100.000 bezoeken per jaar
Kerstbomen 150.000 per jaar
Grote kerstbomen Honderden bomen tot 20 meter hoog

GROEN-Direkt

De grootste groene marktplaats van Europa

GROEN-Direkt brengt als grootste groene marktplaats van Europa vraag en aanbod van planten bij elkaar. Op uiterst efficiënte wijze wordt 30 maal per jaar de mooiste visuele handel getoond op de beurzen.

Tegelijkertijd wordt de webshop iedere week volledig geactualiseerd met duizenden nieuwe partijen; elk met actuele monsterfoto’s!
GROEN-Direkt staat voor kwaliteit, visualiteit, klanttevredenheid en betrouwbaarheid! Het unieke vraag- en aanbodsysteem op de beurzen en online vormt aan actuele afspiegeling van de gehele markt, waarbij de nieuwste ontwikkelingen actueel opgevolgd worden. Met het uitgebreide assortiment, efficiënte logistieke stromen en slimme bestelsystemen draagt GROEN-Direkt bij aan uw succes.

Duurzaam en efficiënt; nu en in de toekomst

GROEN-Direkt neemt haar verantwoording voor duurzaam ondernemen en streeft naar tevreden klanten, veilige arbeidsomstandigheden en verantwoord milieubeleid. Op een manier dat er een goede balans ontstaat tussen het idealistisch streven naar duurzaam ondernemen en de commerciële realiteit.

  • Energiezuinige maatregelen zoals afvalscheiding en energiebesparende maatregelen.
  • Energiezuinig gebouw
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen komt terug in ons personeelsbeleid en werksfeer.
  • Participatie in het MPS keurmerk
Video Playlist
1/6 videos
Introductie
Introductie
Bedrijfsfilm (2013)
Bedrijfsfilm (2013)
Timelapse
Timelapse
Hoe werkt een handelsbeurs? (2012)
Hoe werkt een handelsbeurs? (2012)
De voorjaarsbeurs
De voorjaarsbeurs
About GROEN-Direkt (English subtitles)
About GROEN-Direkt (English subtitles)

Algemeen

In deze verklaring is vastgelegd hoe GROEN-Direkt omgaat met de Privacy van haar relaties.
GROEN-Direkt Boskoop B.V. is gevestigd aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp, Nederland en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 29025168.
Deze Privacy Verklaring kan in de toekomst gewijzigd worden als wet en regelgeving dit vereist of als zienswijzen veranderen.
Ook voordat deze verklaring was opgesteld, is GROEN-Direkt altijd zorgvuldig omgesprongen met de persoonsgegevens van haar relaties. Door deze verklaring verandert dat niet buiten het feit dat er in detail een paar aspecten beter gestroomlijnd zijn.

https://www.groen-direkt.nl

Van iedere bezoeker op de GROEN-Direkt site wordt tijdens zijn aanwezigheid zijn surfgedrag vastgelegd en gekoppeld aan het IP-adres. Hiermee tracht GROEN-Direkt de werking van de site te optimaliseren. Uw bezoek aan de website van GROEN-Direkt wordt beveiligd met een SSL certificaat. Van Bezoekers die inloggen met een usernaam en een wachtwoord wordt het surfgedrag gedrag vastgelegd en gekoppeld aan de usernaam.

Uw Persoonsgegevens

Als GROEN-Direkt van u persoonsgegevens verzamelt en vastlegt dan gebeurt dit alleen van bestaande en potentiële zakelijke relaties. Het doel van het vastleggen van deze gegevens is het kunnen uitvoeren van zakelijke transacties en het informeren van (potentiële) zakelijke relaties. Dit informeren doet GROEN-Direkt frequent bij actieve relaties en periodiek bij inactieve en potentiële relaties.
Van haar medewerkers heeft GROEN-Direkt vanzelfsprekend meer gegevens vastgelegd. Van het GROEN-Direkt Privacy beleid m.b.t. dit punt is iedere medewerker persoonlijk op de hoogte en ook dit beleid voldoet aan de wettelijke vereisten.
Nieuwsbrieven worden verzonden via Mailchimp. Bedrijfsnaam, contactpersoon en e-mailadres worden automatisch in Mailchimp opgeslagen.
Uw persoonsgegevens worden verder vastgelegd in de GROEN-Direkt database. Deze database is beveiligd met een aan een user gekoppeld wachtwoord. Users zijn medewerkers van GROEN-Direkt of namens GROEN-Direkt ingehuurde personen. De database is beschermd tegen externe benadering door beveiligingssoftware die voorzien is van recente updates.

Mocht GROEN-Direkt persoonsgegevens delen met derden dan is dat met het doel zoals in deze verklaring is vastgelegd. Wij delen niet meer gegevens dan nodig is met derden en wij hebben van hen een Verwerkersovereenkomst. Op een andere wijze worden uw persoonsgegevens niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden.
U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens, u kunt uw persoonsgegevens laten aanpassen en wissen mits dit niet in strijd is met geldende wet en regelgeving.
Heeft u vragen over het Privacybeleid van GROEN-Direkt? Stuur dan een e-mail naar info@groen-direkt.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens kunt u dit e-mailadres gebruiken.

X