Elegrass – World Bamboo Day

Elegrass – World Bamboo Day – Hoogeveen Plants BV

Het ‘World Bamboo Day’ concept bestaat uit een kar met ‘Fargesia Rufa’ bamboe in een potmaat naar keuze met POS materialen voor de communicatie naar de consument. Van elke verkochte ‘Fargesia Rufa’ bamboe wordt een deel van de opbrengst gedoneerd voor het aanplanten van een bamboebos in Portugal. Elke ‘Fargesia Rufa’ bamboe draagt zo dubbel bij aan een gezondere planeet. De ‘Fargesia Rufa’ bamboe is een sterke en veelzijdige plant die zelfs winterhard en wintergroen is. Deze Fargesia woekert niet, maar vormt een pol die ieder jaar breder wordt en dus geen worteluitlopers maakt. Naast dat de bamboe een prachtige plant is, is het ook gunstig voor de luchtkwaliteit om een bamboe te planten. Een volwassen bamboe neemt namelijk zelfs meer CO2 en fijnstof op dan een volwassen boom.
Het concept is opgebouwd als thema CC met zij en topkaarten en CC laag strips. Ook het etiket is in het thema World Bamboo Day. Op 18 september is het, jaarlijkse terugkerende, ‘World Bamboo Day’. Deze dag is om aandacht te vragen voor de bamboe en bewustwording wereldwijd te vergroten.
Het concept is geschikt voor verkoop via tuincentra, bouwmarkten en supermarkten als ook online. Het unieke aan dit concept is de combinatie van iets goed thuis doen met een Europees gecertificeerd CO2 compensatieproject. Hoogeveen Plants BV uit Hazerswoude brengt het concept in de handel. Het streven is om jaarlijks 10.000 ton CO2 te compenseren. Dit kunnen zij samen met de klant realiseren door de verkoop van 1 miljoen Fargesia Rufa per jaar.

Deel dit item

met uw contacten of volgers

Algemeen

In deze verklaring is vastgelegd hoe GROEN-Direkt omgaat met de Privacy van haar relaties.
GROEN-Direkt Boskoop B.V. is gevestigd aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp, Nederland en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 29025168.
Deze Privacy Verklaring kan in de toekomst gewijzigd worden als wet en regelgeving dit vereist of als zienswijzen veranderen.
Ook voordat deze verklaring was opgesteld, is GROEN-Direkt altijd zorgvuldig omgesprongen met de persoonsgegevens van haar relaties. Door deze verklaring verandert dat niet buiten het feit dat er in detail een paar aspecten beter gestroomlijnd zijn.

https://www.groen-direkt.nl

Van iedere bezoeker op de GROEN-Direkt site wordt tijdens zijn aanwezigheid zijn surfgedrag vastgelegd en gekoppeld aan het IP-adres. Hiermee tracht GROEN-Direkt de werking van de site te optimaliseren. Uw bezoek aan de website van GROEN-Direkt wordt beveiligd met een SSL certificaat. Van Bezoekers die inloggen met een usernaam en een wachtwoord wordt het surfgedrag gedrag vastgelegd en gekoppeld aan de usernaam.

Uw Persoonsgegevens

Als GROEN-Direkt van u persoonsgegevens verzamelt en vastlegt dan gebeurt dit alleen van bestaande en potentiële zakelijke relaties. Het doel van het vastleggen van deze gegevens is het kunnen uitvoeren van zakelijke transacties en het informeren van (potentiële) zakelijke relaties. Dit informeren doet GROEN-Direkt frequent bij actieve relaties en periodiek bij inactieve en potentiële relaties.
Van haar medewerkers heeft GROEN-Direkt vanzelfsprekend meer gegevens vastgelegd. Van het GROEN-Direkt Privacy beleid m.b.t. dit punt is iedere medewerker persoonlijk op de hoogte en ook dit beleid voldoet aan de wettelijke vereisten.
Nieuwsbrieven worden verzonden via Mailchimp. Bedrijfsnaam, contactpersoon en e-mailadres worden automatisch in Mailchimp opgeslagen.
Uw persoonsgegevens worden verder vastgelegd in de GROEN-Direkt database. Deze database is beveiligd met een aan een user gekoppeld wachtwoord. Users zijn medewerkers van GROEN-Direkt of namens GROEN-Direkt ingehuurde personen. De database is beschermd tegen externe benadering door beveiligingssoftware die voorzien is van recente updates.

Mocht GROEN-Direkt persoonsgegevens delen met derden dan is dat met het doel zoals in deze verklaring is vastgelegd. Wij delen niet meer gegevens dan nodig is met derden en wij hebben van hen een Verwerkersovereenkomst. Op een andere wijze worden uw persoonsgegevens niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden.
U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens, u kunt uw persoonsgegevens laten aanpassen en wissen mits dit niet in strijd is met geldende wet en regelgeving.
Heeft u vragen over het Privacybeleid van GROEN-Direkt? Stuur dan een e-mail naar info@groen-direkt.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens kunt u dit e-mailadres gebruiken.

X