november 2022

vr23sep(sep 23)13:25za24dec(dec 24)13:25FeaturedAlles voor de kerstboom­verkoopkerst.groen-direkt.nl online!(september 23) 13:25 – (december 24) 13:25

december 2022

di15novhele dagdi20decCASH&CARRY Kerstbomen(hele dag)

GROEN-Direkt: OÓK SPECIALIST IN

kerstbomen

Alleen voor professionele inkopers. Niet voor consumenten.

GROEN-Direkt is specialist in kerstbomen. Door onze jarenlange ervaring, werkwijze en contact met kerstboomkwekers uit 6 landen wordt gezorgd voor het juiste assortiment op het juiste moment.

vanaf de Najaarsbeurs in augustus:

Voorverkoop kerstbomen

De voorverkoop van de kerstbomen start op de Najaarsbeurs en loopt tot begin september. Bekijk ons assortiment op de Najaarsbeurs, profiteer van scherpe beursaanbiedingen en informeer naar alle mogelijkheden op het gebied van kerstbomen:

  • Verzekerd van levering op de door u gewenste datum.
  • Voorverkoopprijzen tot 15% lager dan de standaard verkoopprijzen

Last minute kerstboom

CASH&CARRY

Vanaf half november tot kort voor kerst kunt u op het laatste moment kerstbomen kopen bij GROEN-Direkt. Snel schakelen op inkoopgebied dankzij een ruime voorraad van het breed assortiment.

Eind november worden tevens zaagbomen aangeboden.

5 tot 25+ meter, geleverd en geplaatst

kerstbomen xl

Onder de naam ‘KerstbomenXL’ verkoopt GROEN-Direkt grote kerstbomen aan onder meer winkelverenigingen, hotels, restaurants, bedrijven, gemeenten, tuincentra en hoveniers.

 

Naast Kerstbomen levert GROEN-Direkt ook alles wat u nodig heeft voor de kerstbomenverkoop zoals verpakkers, netten, standaard en nog veel meer.  Daarnaast levert GROEN-Direkt, indien gewenst, op filiaal niveau.