november 2024

ma04nov07:3017:00FeaturedWinter-Kerstbeurs07:30 – 17:00

Wij zijn officieel dealer van:

GROEN-Direkt: OÓK SPECIALIST IN

kerstbomen

Alleen voor professionele inkopers. Niet voor consumenten.

GROEN-Direkt is specialist in kerstbomen. Door onze jarenlange ervaring, werkwijze en contact met kerstboomkwekers uit 6 landen wordt gezorgd voor het juiste assortiment op het juiste moment.

De GROEN-Direkt kerstbomen zijn afkomstig verantwoord beheerde bossen en plantages; veelal uit de Ardennen, Denemarken en Duitsland. Dit houdt in dat voor iedere gerooide boom voldoende herplant plaatsvindt.

vanaf de Najaarsbeurs in augustus:

Voorverkoop kerstbomen

De voorverkoop van de kerstbomen start op de Najaarsbeurs en loopt tot begin september. Bekijk ons assortiment op de Najaarsbeurs, profiteer van scherpe beursaanbiedingen en informeer naar alle mogelijkheden op het gebied van kerstbomen:

  • Verzekerd van levering op de door u gewenste datum.
  • Voorverkoopprijzen tot 15% lager dan de standaard verkoopprijzen

Last minute kerstboom

CASH&CARRY

Vanaf half november tot kort voor kerst kunt u op het laatste moment kerstbomen kopen bij GROEN-Direkt. Snel schakelen op inkoopgebied dankzij een ruime voorraad van het breed assortiment.

Eind november worden tevens zaagbomen aangeboden.

5 tot 20+ meter, geleverd en geplaatst

kerstbomen xl

Onder de naam ‘KerstbomenXL’ verkoopt GROEN-Direkt grote kerstbomen aan onder meer winkelverenigingen, hotels, restaurants, bedrijven, gemeenten, tuincentra en hoveniers.

 

Naast Kerstbomen levert GROEN-Direkt ook alles wat u nodig heeft voor de kerstbomenverkoop zoals verpakkers, netten, standaard en nog veel meer.  Daarnaast levert GROEN-Direkt, indien gewenst, op filiaal niveau.

 

Algemeen

In deze verklaring is vastgelegd hoe GROEN-Direkt omgaat met de Privacy van haar relaties.
GROEN-Direkt Boskoop B.V. is gevestigd aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp, Nederland en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 29025168.
Deze Privacy Verklaring kan in de toekomst gewijzigd worden als wet en regelgeving dit vereist of als zienswijzen veranderen.
Ook voordat deze verklaring was opgesteld, is GROEN-Direkt altijd zorgvuldig omgesprongen met de persoonsgegevens van haar relaties. Door deze verklaring verandert dat niet buiten het feit dat er in detail een paar aspecten beter gestroomlijnd zijn.

https://www.groen-direkt.nl

Van iedere bezoeker op de GROEN-Direkt site wordt tijdens zijn aanwezigheid zijn surfgedrag vastgelegd en gekoppeld aan het IP-adres. Hiermee tracht GROEN-Direkt de werking van de site te optimaliseren. Uw bezoek aan de website van GROEN-Direkt wordt beveiligd met een SSL certificaat. Van Bezoekers die inloggen met een usernaam en een wachtwoord wordt het surfgedrag gedrag vastgelegd en gekoppeld aan de usernaam.

Uw Persoonsgegevens

Als GROEN-Direkt van u persoonsgegevens verzamelt en vastlegt dan gebeurt dit alleen van bestaande en potentiële zakelijke relaties. Het doel van het vastleggen van deze gegevens is het kunnen uitvoeren van zakelijke transacties en het informeren van (potentiële) zakelijke relaties. Dit informeren doet GROEN-Direkt frequent bij actieve relaties en periodiek bij inactieve en potentiële relaties.
Van haar medewerkers heeft GROEN-Direkt vanzelfsprekend meer gegevens vastgelegd. Van het GROEN-Direkt Privacy beleid m.b.t. dit punt is iedere medewerker persoonlijk op de hoogte en ook dit beleid voldoet aan de wettelijke vereisten.
Nieuwsbrieven worden verzonden via Mailchimp. Bedrijfsnaam, contactpersoon en e-mailadres worden automatisch in Mailchimp opgeslagen.
Uw persoonsgegevens worden verder vastgelegd in de GROEN-Direkt database. Deze database is beveiligd met een aan een user gekoppeld wachtwoord. Users zijn medewerkers van GROEN-Direkt of namens GROEN-Direkt ingehuurde personen. De database is beschermd tegen externe benadering door beveiligingssoftware die voorzien is van recente updates.

Mocht GROEN-Direkt persoonsgegevens delen met derden dan is dat met het doel zoals in deze verklaring is vastgelegd. Wij delen niet meer gegevens dan nodig is met derden en wij hebben van hen een Verwerkersovereenkomst. Op een andere wijze worden uw persoonsgegevens niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden.
U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens, u kunt uw persoonsgegevens laten aanpassen en wissen mits dit niet in strijd is met geldende wet en regelgeving.
Heeft u vragen over het Privacybeleid van GROEN-Direkt? Stuur dan een e-mail naar info@groen-direkt.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens kunt u dit e-mailadres gebruiken.

X