Log in

op de GROEN-Direkt webshop

Klant worden?

Heeft u nog geen login? Als u zich registreert ontvangt u van ons een algemene inlogcode waarmee u het meest actuele beursaanbod kunt inzien.

april, 2024

vr26apr17:0017:00Nieuw aanbod online17:00 – 17:00

GROEN-Direkt

webshop

GROEN-Direkt Assortiment Header Image (5)

Concepten

In onze webshop treft u ruim 50 concepten aan. Alle productgroepen zijn vertegenwoordigd; van waterplanten, rhododenrons, vaste planten tot heesters. Deze concepten geven u de mogelijkheid om in te kopen op maat. Uit een jaarrond assortiment van een conceptkweker kunt u vaak per plant, per tray, per soort en in kleine besteleenheden bestellen.

HAZERSWOUDE - PLGD - VOORJAAR 2023

MEditerraan
Assortiment

GROEN-Direkt importeert zelf Mediterraanse planten, zoals kruiden en struiken uit Zuid-Europa. Het aanbod is het hele seizoen verkrijgbaar en snel leverbaar tegen scherpe prijzen.
Op onze webshop is het Mediteraanse aanbod te vinden onder de knop 'Specials en Mediteraan'.

GROEN-Direkt-Assortiment-Header-Image-(7)

Top 50

Wekelijks maakt GROEN-Direkt een selectie uit het beursassortiment die uitblinkt in visualiteit en kwaliteit: de Top 50. Deze Top 50 staat als een aparte selectie in de webshop, zo kunnen deze ‘uitblinkers’ eenvoudig toegevoegd worden aan de order.

GROEN-Direkt Boskoop Tuinplanten (3)

Specials

Voor iedere beurs maakt GROEN-Direkt een selectie met ‘meepakkers’ die uitblinken in prijs. Deze worden samengevat in de lijst ‘Specials’. De Specials staan ook als een aparte selectie in de webshop. Zo kunnen ook deze ‘meepakkers’ eenvoudig toegevoegd worden aan de order.

Algemeen

In deze verklaring is vastgelegd hoe GROEN-Direkt omgaat met de Privacy van haar relaties.
GROEN-Direkt Boskoop B.V. is gevestigd aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp, Nederland en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 29025168.
Deze Privacy Verklaring kan in de toekomst gewijzigd worden als wet en regelgeving dit vereist of als zienswijzen veranderen.
Ook voordat deze verklaring was opgesteld, is GROEN-Direkt altijd zorgvuldig omgesprongen met de persoonsgegevens van haar relaties. Door deze verklaring verandert dat niet buiten het feit dat er in detail een paar aspecten beter gestroomlijnd zijn.

https://www.groen-direkt.nl

Van iedere bezoeker op de GROEN-Direkt site wordt tijdens zijn aanwezigheid zijn surfgedrag vastgelegd en gekoppeld aan het IP-adres. Hiermee tracht GROEN-Direkt de werking van de site te optimaliseren. Uw bezoek aan de website van GROEN-Direkt wordt beveiligd met een SSL certificaat. Van Bezoekers die inloggen met een usernaam en een wachtwoord wordt het surfgedrag gedrag vastgelegd en gekoppeld aan de usernaam.

Uw Persoonsgegevens

Als GROEN-Direkt van u persoonsgegevens verzamelt en vastlegt dan gebeurt dit alleen van bestaande en potentiële zakelijke relaties. Het doel van het vastleggen van deze gegevens is het kunnen uitvoeren van zakelijke transacties en het informeren van (potentiële) zakelijke relaties. Dit informeren doet GROEN-Direkt frequent bij actieve relaties en periodiek bij inactieve en potentiële relaties.
Van haar medewerkers heeft GROEN-Direkt vanzelfsprekend meer gegevens vastgelegd. Van het GROEN-Direkt Privacy beleid m.b.t. dit punt is iedere medewerker persoonlijk op de hoogte en ook dit beleid voldoet aan de wettelijke vereisten.
Nieuwsbrieven worden verzonden via Mailchimp. Bedrijfsnaam, contactpersoon en e-mailadres worden automatisch in Mailchimp opgeslagen.
Uw persoonsgegevens worden verder vastgelegd in de GROEN-Direkt database. Deze database is beveiligd met een aan een user gekoppeld wachtwoord. Users zijn medewerkers van GROEN-Direkt of namens GROEN-Direkt ingehuurde personen. De database is beschermd tegen externe benadering door beveiligingssoftware die voorzien is van recente updates.

Mocht GROEN-Direkt persoonsgegevens delen met derden dan is dat met het doel zoals in deze verklaring is vastgelegd. Wij delen niet meer gegevens dan nodig is met derden en wij hebben van hen een Verwerkersovereenkomst. Op een andere wijze worden uw persoonsgegevens niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden.
U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens, u kunt uw persoonsgegevens laten aanpassen en wissen mits dit niet in strijd is met geldende wet en regelgeving.
Heeft u vragen over het Privacybeleid van GROEN-Direkt? Stuur dan een e-mail naar info@groen-direkt.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens kunt u dit e-mailadres gebruiken.

X