Log in

op de GROEN-Direkt webshop

Klant worden?

Heeft u nog geen login? Als u zich registreert ontvangt u van ons een algemene inlogcode waarmee u het meest actuele beursaanbod kunt inzien.

januari, 2023

Geen evenementen

GROEN-Direkt

webshop

GROEN-Direkt Assortiment Header Image (5)

Verkoop Concepten

In onze webshop treft u een ruim aanbod in Verkoopconcepten , voorzien van o.a. POS materiaal, jaarplanning en verkoopondersteuning. GROEN-Direkt heeft tientallen conceptleveranciers die zorgen voor een jaarrond aanbod van specifieke productgroepen.

GROEN-Direkt Assortiment Header Image (4)

Extra assortiment

In het Extra Assortiment vindt u, aanvullend op het wekelijks actuele beursaanbod, een ruime keus aan heesters, coniferen, rhododendrons, laanbomen, vaste planten, waterplanten, fruitbomen etc. Uit het complete assortiment van geselecteerde kwekers kunt u met kleine besteleenheden op maat bestellen.

GROEN-Direkt-Assortiment-Header-Image-(7)

Top 50

Wekelijks maakt GROEN-Direkt een selectie uit het beursassortiment die uitblinkt in visualiteit en kwaliteit: de Top 50. Deze Top 50 staat als een aparte selectie in de webshop, zo kunnen deze ‘uitblinkers’ eenvoudig toegevoegd worden aan de order.

GROEN-Direkt Boskoop Tuinplanten (3)

Specials

Voor iedere beurs maakt GROEN-Direkt een selectie met ‘meepakkers’ die uitblinken in prijs. Deze worden samengevat in de lijst ‘Specials’. De Specials staan ook als een aparte selectie in de webshop. Zo kunnen ook deze ‘meepakkers’ eenvoudig toegevoegd worden aan de order.