5 tot 25+ meter, geleverd en geplaatst

KERSTBOMENXL

Onder de naam ‘KerstbomenXL’ verkoopt GROEN-Direkt grote kerstbomen aan onder meer winkelverenigingen, hotels, restaurants, bedrijven, gemeenten, tuincentra en hoveniers.

GROEN-Direkt heeft voor iedere vraag en budget een passend aanbod. Wij bieden aan om de kerstboom zelf op te halen, maar u kunt de boom ook laten leveren, opzetten, verlichten, afbreken en afvoeren. Voor stabiele plaatsing van de grote bomen levert GROEN-Direkt diverse betonnen en stalen voeten, passend bij de boomgrootte en de plaatsingslocatie.

Full service:

Van begin tot eind

Wanneer u kiest voor full service, wordt u volledig ontzorgd. Na akkoord op de offerte wordt samen met de opdrachtgever een planning opgesteld voor de plaatsing van de boom. Tevens wordt een boom gereserveerd en wordt de rooi en het transport gepland. Voor het transport gebruikt GROEN-Direkt eigen diepladers. Zowel bij het zagen van de boom als bij het plaatsen worden één of meerdere (telescoop)kranen ingezet.

 

Duurzaam gegroeid en gerecycled afgevoerd

Alle kerstbomen zijn afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en plantages; veelal uit de Ardennen en Duitsland. Dit houdt in dat voor iedere gerooide boom voldoende herplant plaatsvindt.

Daarnaast worden de KerstbomenXL duurzaam afgevoerd en gerecycled. De stammen worden in planken gezaagd en hiervan worden pallets gemaakt. Alles wat verder nog over is van de kerstboom wordt versnipperd en gebruikt voor het aanleggen van bv looppaden in bossen.

Referenties

waar je onze bomen eerder zag

 

trots op

eigen bomen

 

Onze bomen, vrijwel altijd van het soort Picea abies of Abies Nordmanniana onderscheiden zich door de volmaakte kwaliteit.

De bomen zijn afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en plantages; grotendeels afkomstig van eigen productie (circa 40ha kwekerij grote bomen) uit de Ardennen en deels uit Duitsland. Dit houdt in dat voor iedere gerooide boom voldoende herplant plaatsvindt en het assortiment voor de toekomst gewaarborgd blijft. Elke boom is afzonderlijk en met grote zorg door GROEN-Direkt geselecteerd.

Ruim van tevoren is exact bekend welke maten op welke plaatsen beschikbaar zijn. Mede door deze werkwijze kunnen de kerstbomen op een laat tijdstip gerooid en getransporteerd worden, zodat de houdbaarheid optimaal blijft.

ineens staat daar een kerstboom

het plaatsen

Het proces van het plaatsen van een ‘Kerstboom XL’ vindt in een intensieve, korte periode plaats. Bij de plaatsing wordt gewerkt met hoogwerkers en kranen. Voor de plaatsing zelf heeft GROEN-Direkt speciale voeten ontwikkeld, die schoorlijnen overbodig maken. De kerstboom kan hierdoor midden op een plein geplaatst worden, zonder dat voorbijgangers struikelen over lijnen en dat de bestrating opengebroken moet worden. Plaatsing vindt op het geplande tijdstip plaats, onder voorbehoud van weersomstandigheden.