5 tot 20+ meter, geleverd en geplaatst

KERSTBOMENXL

Onder de naam ‘KerstbomenXL’ verkoopt GROEN-Direkt grote kerstbomen aan onder meer winkelverenigingen, hotels, restaurants, bedrijven, gemeenten, tuincentra en hoveniers.

GROEN-Direkt heeft voor iedere vraag en budget een passend aanbod. Wij bieden aan om de kerstboom zelf op te halen, maar u kunt de boom ook laten leveren, opzetten, verlichten, afbreken en afvoeren. Voor stabiele plaatsing van de grote bomen levert GROEN-Direkt diverse betonnen en stalen voeten, passend bij de boomgrootte en de plaatsingslocatie.

Full service:

Van begin tot eind

Wanneer u kiest voor full service, wordt u volledig ontzorgd. Na akkoord op de offerte wordt samen met de opdrachtgever een planning opgesteld voor de plaatsing van de boom. Tevens wordt een boom gereserveerd en wordt de rooi en het transport gepland. Voor het transport gebruikt GROEN-Direkt eigen diepladers. Zowel bij het zagen van de boom als bij het plaatsen worden één of meerdere (telescoop)kranen ingezet.

 

Duurzaam gegroeid en afgevoerd

gerecycled

Alle kerstbomen zijn afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en plantages; veelal uit de Ardennen en Duitsland. Dit houdt in dat voor iedere gerooide boom voldoende herplant plaatsvindt.

Daarnaast worden de KerstbomenXL duurzaam afgevoerd en gerecycled. De stammen worden in planken gezaagd en hiervan worden pallets gemaakt. Alles wat verder nog over is van de kerstboom wordt versnipperd en gebruikt voor het aanleggen van bv looppaden in bossen.

Referenties

waar je onze bomen eerder zag

 

trots op

eigen bomen

 

Onze bomen, vrijwel altijd van het soort Picea abies of Abies Nordmanniana onderscheiden zich door de volmaakte kwaliteit.

De bomen zijn afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en plantages; grotendeels afkomstig van eigen productie (circa 40ha kwekerij grote bomen) uit de Ardennen en deels uit Duitsland. Dit houdt in dat voor iedere gerooide boom voldoende herplant plaatsvindt en het assortiment voor de toekomst gewaarborgd blijft. Elke boom is afzonderlijk en met grote zorg door GROEN-Direkt geselecteerd.

Ruim van tevoren is exact bekend welke maten op welke plaatsen beschikbaar zijn. Mede door deze werkwijze kunnen de kerstbomen op een laat tijdstip gerooid en getransporteerd worden, zodat de houdbaarheid optimaal blijft.

ineens staat daar een kerstboom

het plaatsen

Het proces van het plaatsen van een ‘Kerstboom XL’ vindt in een intensieve, korte periode plaats. Bij de plaatsing wordt gewerkt met hoogwerkers en kranen. Voor de plaatsing zelf heeft GROEN-Direkt speciale voeten ontwikkeld, die schoorlijnen overbodig maken. De kerstboom kan hierdoor midden op een plein geplaatst worden, zonder dat voorbijgangers struikelen over lijnen en dat de bestrating opengebroken moet worden. Plaatsing vindt op het geplande tijdstip plaats, onder voorbehoud van weersomstandigheden.

Algemeen

In deze verklaring is vastgelegd hoe GROEN-Direkt omgaat met de Privacy van haar relaties.
GROEN-Direkt Boskoop B.V. is gevestigd aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp, Nederland en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 29025168.
Deze Privacy Verklaring kan in de toekomst gewijzigd worden als wet en regelgeving dit vereist of als zienswijzen veranderen.
Ook voordat deze verklaring was opgesteld, is GROEN-Direkt altijd zorgvuldig omgesprongen met de persoonsgegevens van haar relaties. Door deze verklaring verandert dat niet buiten het feit dat er in detail een paar aspecten beter gestroomlijnd zijn.

https://www.groen-direkt.nl

Van iedere bezoeker op de GROEN-Direkt site wordt tijdens zijn aanwezigheid zijn surfgedrag vastgelegd en gekoppeld aan het IP-adres. Hiermee tracht GROEN-Direkt de werking van de site te optimaliseren. Uw bezoek aan de website van GROEN-Direkt wordt beveiligd met een SSL certificaat. Van Bezoekers die inloggen met een usernaam en een wachtwoord wordt het surfgedrag gedrag vastgelegd en gekoppeld aan de usernaam.

Uw Persoonsgegevens

Als GROEN-Direkt van u persoonsgegevens verzamelt en vastlegt dan gebeurt dit alleen van bestaande en potentiële zakelijke relaties. Het doel van het vastleggen van deze gegevens is het kunnen uitvoeren van zakelijke transacties en het informeren van (potentiële) zakelijke relaties. Dit informeren doet GROEN-Direkt frequent bij actieve relaties en periodiek bij inactieve en potentiële relaties.
Van haar medewerkers heeft GROEN-Direkt vanzelfsprekend meer gegevens vastgelegd. Van het GROEN-Direkt Privacy beleid m.b.t. dit punt is iedere medewerker persoonlijk op de hoogte en ook dit beleid voldoet aan de wettelijke vereisten.
Nieuwsbrieven worden verzonden via Mailchimp. Bedrijfsnaam, contactpersoon en e-mailadres worden automatisch in Mailchimp opgeslagen.
Uw persoonsgegevens worden verder vastgelegd in de GROEN-Direkt database. Deze database is beveiligd met een aan een user gekoppeld wachtwoord. Users zijn medewerkers van GROEN-Direkt of namens GROEN-Direkt ingehuurde personen. De database is beschermd tegen externe benadering door beveiligingssoftware die voorzien is van recente updates.

Mocht GROEN-Direkt persoonsgegevens delen met derden dan is dat met het doel zoals in deze verklaring is vastgelegd. Wij delen niet meer gegevens dan nodig is met derden en wij hebben van hen een Verwerkersovereenkomst. Op een andere wijze worden uw persoonsgegevens niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden.
U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens, u kunt uw persoonsgegevens laten aanpassen en wissen mits dit niet in strijd is met geldende wet en regelgeving.
Heeft u vragen over het Privacybeleid van GROEN-Direkt? Stuur dan een e-mail naar info@groen-direkt.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens kunt u dit e-mailadres gebruiken.

X