First Editions® | Good gardens great life™

First Editions® | Good gardens great life™ – First Editions® erkende kwekers

First Editions® is het toonaangevende merk voor exclusieve en innovatieve heesters. De heesters van First Editions® vormen de basis voor een tuin om trots op te zijn. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en wordt continu uitgebreid om aan de behoeften van de markt te voldoen- denk aan biodiversiteit, hitte en droogte tolerantie, aantrekkelijkheid voor bestuivers en meer. First Editions® wordt ondersteund door een uitgebreid veredelingsprogramma gericht op uitzonderlijke kwaliteit.
Het assortiment bestaat uit meer dan 75 verschillende variëteiten, waaronder showstoppers zoals Physocarpus Amber Jubilee, Cephalanthus Fiber Optics en Rhus Tiger Eyes®. De opvallende paarse container en het levendige oranje label maken een krachtig statement op de winkelvloer.
Het heestermerk wordt door krachtige, activerende marketing ondersteund, wat leidt tot een winkelervaring die consumenten boeit, inspireert en verkoop stimuleert.
De scherpe communicatieboodschap Good Gardens Great Lifetm benadrukt de impact die de First Editions® heesters hebben op tuinen en de verrijking dat dit geeft op het algehele welzijn en dagelijkse plezier.
Vanaf het voorjaar van 2024 zal First Editions® volledig herkenbaar in de merkuitstraling beschikbaar zijn in Europa en het Verenigd Koninkrijk voor tuincentra en bouwmarkten, en is zeker ook interessant voor tuinarchitecten en hoveniers.
Het heestermerk wordt in de handel gebracht door First Editions® erkende kwekers in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Gezamenlijk hebben deze kwekers het concept ingestuurd voor de keuring Beste Marktinnovatie, geïnitieerd door veredelaar Bailey Nurseries.

Deel dit item

met uw contacten of volgers

Algemeen

In deze verklaring is vastgelegd hoe GROEN-Direkt omgaat met de Privacy van haar relaties.
GROEN-Direkt Boskoop B.V. is gevestigd aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp, Nederland en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 29025168.
Deze Privacy Verklaring kan in de toekomst gewijzigd worden als wet en regelgeving dit vereist of als zienswijzen veranderen.
Ook voordat deze verklaring was opgesteld, is GROEN-Direkt altijd zorgvuldig omgesprongen met de persoonsgegevens van haar relaties. Door deze verklaring verandert dat niet buiten het feit dat er in detail een paar aspecten beter gestroomlijnd zijn.

https://www.groen-direkt.nl

Van iedere bezoeker op de GROEN-Direkt site wordt tijdens zijn aanwezigheid zijn surfgedrag vastgelegd en gekoppeld aan het IP-adres. Hiermee tracht GROEN-Direkt de werking van de site te optimaliseren. Uw bezoek aan de website van GROEN-Direkt wordt beveiligd met een SSL certificaat. Van Bezoekers die inloggen met een usernaam en een wachtwoord wordt het surfgedrag gedrag vastgelegd en gekoppeld aan de usernaam.

Uw Persoonsgegevens

Als GROEN-Direkt van u persoonsgegevens verzamelt en vastlegt dan gebeurt dit alleen van bestaande en potentiële zakelijke relaties. Het doel van het vastleggen van deze gegevens is het kunnen uitvoeren van zakelijke transacties en het informeren van (potentiële) zakelijke relaties. Dit informeren doet GROEN-Direkt frequent bij actieve relaties en periodiek bij inactieve en potentiële relaties.
Van haar medewerkers heeft GROEN-Direkt vanzelfsprekend meer gegevens vastgelegd. Van het GROEN-Direkt Privacy beleid m.b.t. dit punt is iedere medewerker persoonlijk op de hoogte en ook dit beleid voldoet aan de wettelijke vereisten.
Nieuwsbrieven worden verzonden via Mailchimp. Bedrijfsnaam, contactpersoon en e-mailadres worden automatisch in Mailchimp opgeslagen.
Uw persoonsgegevens worden verder vastgelegd in de GROEN-Direkt database. Deze database is beveiligd met een aan een user gekoppeld wachtwoord. Users zijn medewerkers van GROEN-Direkt of namens GROEN-Direkt ingehuurde personen. De database is beschermd tegen externe benadering door beveiligingssoftware die voorzien is van recente updates.

Mocht GROEN-Direkt persoonsgegevens delen met derden dan is dat met het doel zoals in deze verklaring is vastgelegd. Wij delen niet meer gegevens dan nodig is met derden en wij hebben van hen een Verwerkersovereenkomst. Op een andere wijze worden uw persoonsgegevens niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden.
U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens, u kunt uw persoonsgegevens laten aanpassen en wissen mits dit niet in strijd is met geldende wet en regelgeving.
Heeft u vragen over het Privacybeleid van GROEN-Direkt? Stuur dan een e-mail naar info@groen-direkt.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens kunt u dit e-mailadres gebruiken.

X