Start jubileum

Growing together op grootste groene marktplaats van Europa

Hazerswoude/Boskoop, 27 augustus 2021. GROEN-Direkt trapte haar 25-jarig jubileum af tijdens de Najaarsbeurs op 25 en 26 augustus. De grootste groene marktplaats van Europa had – naast een gigantisch aanbod van meer dan 5.500 unieke partijen, een exclusieve kerstbomenpresentatie en 100 stands van kwekers – diverse primeurs. Zoals de introductie van een Voorjaarsassortiment, een nieuwe beurspresentatie, een nieuwighedenkeuring met Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij en diverse jubileumactiviteiten. Deze Najaarsbeurs was een mooie gelegenheid voor alle vakgenoten uit de branche om elkaar te ontmoeten en benadrukte de jubileumslogan “Growing Together”.

Gigantisch assortiment en positieve sfeer

Ook dit jaar heeft GROEN-Direkt een compleet en uniek herfst- en nazomerassortiment gepresenteerd op de Najaarsbeurs en in de webshop. Dit was ook weer hét moment waarop bezoekers het gehele assortiment kerstbomen live hebben kunnen zien, voelen en ruiken. Met een exclusieve monsterpresentatie van 2.000m2 met 120 soort- maatcombinaties en hardware presenteerde GROEN-Direkt een uitgebreid kerstbomenassortiment.

De kerstbomenpresentatie en 5.500 unieke partijen vielen in de smaak bij ruim 1.500 beurszoekers. Het internationale gehalte van de beursbezoekers was ondanks de geldende COVID-19 maatregelen bijzonder hoog. Dat maakte de Najaarsbeurs naast een handelsbeurs echt een ‘place to be’ voor professionele vakgenoten. (Inter-)nationale handelaren en inkopers die de beurs niet konden bezoeken vonden de weg naar de webshop. Dit alles heeft geleid tot een mooie jubileumbeurs met een positieve sfeer en veel persoonlijk contact.

Primeur: Voorjaarsassortiment

Nieuw deze Najaarsbeurs was het Voorjaarsassortiment: een voorproefje van het aanbod voor voorjaar 2022. Dit aanbod konden bezoekers, zowel fysiek als online, tijdens de jubileumbeurs inkopen om planten te reserveren en zeker te zijn van een mooi voorjaarsassortiment. Kwekers hebben hierdoor vroegtijdig inzicht in verkopen. Dit is een van de manieren waarop GROEN-Direkt in blijft spelen op de marktontwikkelingen om zo de meest optimale service en kwaliteit te bieden.


Vernieuwde beurspresentatie

Verder introduceerde GROEN-Direkt een nieuwe beurspresentatie: na 25 jaar trouwe dienst hebben de karakteristieke lagen plaats gemaakt voor mooie presentatietafels. Door de hoogte van de tafels was het voor beursbezoeker nog gemakkelijk om de gehele plant goed te bekijken. Deze beurspresentatie zorgde niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor behoud van de kwaliteit doordat de planten bewaterd kunnen worden.


Start jubileum: GREEN Education Fund
Natuurlijk was er ook volop aandacht voor de start van het jubileumjaar. Zo presenteerde GROEN-Direkt onder andere een speciale actiekar waarvan de opbrengst wordt geïnvesteerd in het ondersteunen van scholing en kennis in de boomkwekerij en sierteelt. Onder de noemer ‘GREEN Education Fund’ gaat GROEN-Direkt zich de komende tijd actief inzetten voor onderwijs in het groen, van basisschool tot universiteit. In het kader van haar 25-jarig jubileum geeft GROEN-Direkt het GREEN Education Fund een startkapitaal mee van
€ 25.000,- om een gezonde basis te leggen voor een groene toekomst. Let’s keep on Growing Together!  

Meer informatie 
Meer informatie over GROEN-Direkt, de monsterbeurzen of webshop? Bekijk dan www.groen-direkt.nl en ervaar gelijk de frisse nieuwe look van de vernieuwde website of bel met +31 (0)172 21 15 76. 

NB. De GROEN-Direkt Najaarsbeurs is geheel georganiseerd volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM.

Deel dit item

met uw contacten

Algemeen

In deze verklaring is vastgelegd hoe GROEN-Direkt omgaat met de Privacy van haar relaties.
GROEN-Direkt Boskoop B.V. is gevestigd aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp, Nederland en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 29025168.
Deze Privacy Verklaring kan in de toekomst gewijzigd worden als wet en regelgeving dit vereist of als zienswijzen veranderen.
Ook voordat deze verklaring was opgesteld, is GROEN-Direkt altijd zorgvuldig omgesprongen met de persoonsgegevens van haar relaties. Door deze verklaring verandert dat niet buiten het feit dat er in detail een paar aspecten beter gestroomlijnd zijn.

https://www.groen-direkt.nl

Van iedere bezoeker op de GROEN-Direkt site wordt tijdens zijn aanwezigheid zijn surfgedrag vastgelegd en gekoppeld aan het IP-adres. Hiermee tracht GROEN-Direkt de werking van de site te optimaliseren. Uw bezoek aan de website van GROEN-Direkt wordt beveiligd met een SSL certificaat. Van Bezoekers die inloggen met een usernaam en een wachtwoord wordt het surfgedrag gedrag vastgelegd en gekoppeld aan de usernaam.

Uw Persoonsgegevens

Als GROEN-Direkt van u persoonsgegevens verzamelt en vastlegt dan gebeurt dit alleen van bestaande en potentiële zakelijke relaties. Het doel van het vastleggen van deze gegevens is het kunnen uitvoeren van zakelijke transacties en het informeren van (potentiële) zakelijke relaties. Dit informeren doet GROEN-Direkt frequent bij actieve relaties en periodiek bij inactieve en potentiële relaties.
Van haar medewerkers heeft GROEN-Direkt vanzelfsprekend meer gegevens vastgelegd. Van het GROEN-Direkt Privacy beleid m.b.t. dit punt is iedere medewerker persoonlijk op de hoogte en ook dit beleid voldoet aan de wettelijke vereisten.
Nieuwsbrieven worden verzonden via Mailchimp. Bedrijfsnaam, contactpersoon en e-mailadres worden automatisch in Mailchimp opgeslagen.
Uw persoonsgegevens worden verder vastgelegd in de GROEN-Direkt database. Deze database is beveiligd met een aan een user gekoppeld wachtwoord. Users zijn medewerkers van GROEN-Direkt of namens GROEN-Direkt ingehuurde personen. De database is beschermd tegen externe benadering door beveiligingssoftware die voorzien is van recente updates.

Mocht GROEN-Direkt persoonsgegevens delen met derden dan is dat met het doel zoals in deze verklaring is vastgelegd. Wij delen niet meer gegevens dan nodig is met derden en wij hebben van hen een Verwerkersovereenkomst. Op een andere wijze worden uw persoonsgegevens niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden.
U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens, u kunt uw persoonsgegevens laten aanpassen en wissen mits dit niet in strijd is met geldende wet en regelgeving.
Heeft u vragen over het Privacybeleid van GROEN-Direkt? Stuur dan een e-mail naar info@groen-direkt.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens kunt u dit e-mailadres gebruiken.

X