Private labeling 2.0

Het concept Private labeling 2.0 bestaat uit een pot met etikettensleuf gecombineerd met een geprint etiket dat in elke gewenste uitvoering kan worden gemaakt. De vormgeving van de etiketten en de pot zijn zodanig dat etiketten niet naar voren gaan hangen. De etiketten zitten vastgeklikt aan de pot zodat deze op het verkooppunt niet kunnen worden verwisseld.
Het etiket kan on-demand in elke gewenste uitvoering worden geprint. De plantbeschrijvingen zijn beschikbaar in alle talen en de etiketten kunnen worden voorzien van barcode, plantenpaspoort en prijs en in de huisstijl van de klant. Ook kunnen de etiketten worden voorzien van een rugbedrukking met algemene informatie over de plant of over de retailer. De etiketten worden afgewerkt met een coating waardoor ze krasvast en water- en UV-bestendig zijn.
Private labeling 2.0 geeft een grote mate van flexibiliteit omdat alle gewenste informatie op het etiket kan worden getoond. Het is tevens een duurzame oplossing ten opzichte van gedrukte etiketten omdat slechts het aantal etiketten wordt geprint dat voor een order nodig is. De korte productietijd en het wegvallen van minimum aantallen maakt private labels voor een veel grotere groep klanten beschikbaar. Ook kleinere afnemers met een breder assortiment kunnen nu over labels beschikken in de gewenste taal en zelfs in de huisstijl van het tuincentrum. Het concept is een samenwerking van Bremmer Boomkwekerijen BV, TSD met Wintree, Van Tuijl Plastics, Labelpro en Labeltech. Bremmer Boomkwekerijen BV brengt het in de handel en heeft het ook ingezonden voor de keuring.

Deel dit item

met uw contacten of volgers

Algemeen

In deze verklaring is vastgelegd hoe GROEN-Direkt omgaat met de Privacy van haar relaties.
GROEN-Direkt Boskoop B.V. is gevestigd aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp, Nederland en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 29025168.
Deze Privacy Verklaring kan in de toekomst gewijzigd worden als wet en regelgeving dit vereist of als zienswijzen veranderen.
Ook voordat deze verklaring was opgesteld, is GROEN-Direkt altijd zorgvuldig omgesprongen met de persoonsgegevens van haar relaties. Door deze verklaring verandert dat niet buiten het feit dat er in detail een paar aspecten beter gestroomlijnd zijn.

https://www.groen-direkt.nl

Van iedere bezoeker op de GROEN-Direkt site wordt tijdens zijn aanwezigheid zijn surfgedrag vastgelegd en gekoppeld aan het IP-adres. Hiermee tracht GROEN-Direkt de werking van de site te optimaliseren. Uw bezoek aan de website van GROEN-Direkt wordt beveiligd met een SSL certificaat. Van Bezoekers die inloggen met een usernaam en een wachtwoord wordt het surfgedrag gedrag vastgelegd en gekoppeld aan de usernaam.

Uw Persoonsgegevens

Als GROEN-Direkt van u persoonsgegevens verzamelt en vastlegt dan gebeurt dit alleen van bestaande en potentiële zakelijke relaties. Het doel van het vastleggen van deze gegevens is het kunnen uitvoeren van zakelijke transacties en het informeren van (potentiële) zakelijke relaties. Dit informeren doet GROEN-Direkt frequent bij actieve relaties en periodiek bij inactieve en potentiële relaties.
Van haar medewerkers heeft GROEN-Direkt vanzelfsprekend meer gegevens vastgelegd. Van het GROEN-Direkt Privacy beleid m.b.t. dit punt is iedere medewerker persoonlijk op de hoogte en ook dit beleid voldoet aan de wettelijke vereisten.
Nieuwsbrieven worden verzonden via Mailchimp. Bedrijfsnaam, contactpersoon en e-mailadres worden automatisch in Mailchimp opgeslagen.
Uw persoonsgegevens worden verder vastgelegd in de GROEN-Direkt database. Deze database is beveiligd met een aan een user gekoppeld wachtwoord. Users zijn medewerkers van GROEN-Direkt of namens GROEN-Direkt ingehuurde personen. De database is beschermd tegen externe benadering door beveiligingssoftware die voorzien is van recente updates.

Mocht GROEN-Direkt persoonsgegevens delen met derden dan is dat met het doel zoals in deze verklaring is vastgelegd. Wij delen niet meer gegevens dan nodig is met derden en wij hebben van hen een Verwerkersovereenkomst. Op een andere wijze worden uw persoonsgegevens niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden.
U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens, u kunt uw persoonsgegevens laten aanpassen en wissen mits dit niet in strijd is met geldende wet en regelgeving.
Heeft u vragen over het Privacybeleid van GROEN-Direkt? Stuur dan een e-mail naar info@groen-direkt.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens kunt u dit e-mailadres gebruiken.

X