Hibiscus syriacus ‘Magenta Chiffon’ (‘Rwoods5’PBR)

De Chiffon-serie kenmerkt zich door een rijke bloei en talrijke, kleurige, gevulde bloemen die wel 10 cm groot kunnen worden. Bijzonder zijn de dubbele bloemen die de serie uniek maken. De Chiffon-serie is zeer onderhoudsvriendelijk. De planten worden tot 200 cm hoog en 150 cm breed. Deze Hibiscus bloeit pas eind zomer en is in staat, in tegenstelling tot andere heesters, kleur te bieden in de late zomer en begin herfst.

Hibiscus syriacus Magenta Chiffon heeft paars-rode (magenta), dubbele bloemen die je tuin een warme, romantische sfeer geven. De unieke, charmante bloemen en rijke bloei maken deze Hibiscus tot een spectaculair plaatje.
Magenta Chiffon is winterhard tot -25° Celsius. Snoei de heester in het voorjaar. Plaats de plant in de volle zon in een rijke en vochtige grond. Ideaal te gebruiken als solitair op terras of patio, in een plantenborder, als combinatieplant of als massabeplanting.

Hibiscus syriacus Magenta Chiffon straalt elegantie uit als geen ander!

Hibiscus syriacus Magenta Chiffon (‘Rwoods5’PBR) is in Europa kwekersrechtelijk beschermd onder nummer EU 20150022. Het ras is ontwikkeld door Dr. Roderick Woods uit UK.

Deel dit item

met uw contacten of volgers

Algemeen

In deze verklaring is vastgelegd hoe GROEN-Direkt omgaat met de Privacy van haar relaties.
GROEN-Direkt Boskoop B.V. is gevestigd aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp, Nederland en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 29025168.
Deze Privacy Verklaring kan in de toekomst gewijzigd worden als wet en regelgeving dit vereist of als zienswijzen veranderen.
Ook voordat deze verklaring was opgesteld, is GROEN-Direkt altijd zorgvuldig omgesprongen met de persoonsgegevens van haar relaties. Door deze verklaring verandert dat niet buiten het feit dat er in detail een paar aspecten beter gestroomlijnd zijn.

https://www.groen-direkt.nl

Van iedere bezoeker op de GROEN-Direkt site wordt tijdens zijn aanwezigheid zijn surfgedrag vastgelegd en gekoppeld aan het IP-adres. Hiermee tracht GROEN-Direkt de werking van de site te optimaliseren. Uw bezoek aan de website van GROEN-Direkt wordt beveiligd met een SSL certificaat. Van Bezoekers die inloggen met een usernaam en een wachtwoord wordt het surfgedrag gedrag vastgelegd en gekoppeld aan de usernaam.

Uw Persoonsgegevens

Als GROEN-Direkt van u persoonsgegevens verzamelt en vastlegt dan gebeurt dit alleen van bestaande en potentiële zakelijke relaties. Het doel van het vastleggen van deze gegevens is het kunnen uitvoeren van zakelijke transacties en het informeren van (potentiële) zakelijke relaties. Dit informeren doet GROEN-Direkt frequent bij actieve relaties en periodiek bij inactieve en potentiële relaties.
Van haar medewerkers heeft GROEN-Direkt vanzelfsprekend meer gegevens vastgelegd. Van het GROEN-Direkt Privacy beleid m.b.t. dit punt is iedere medewerker persoonlijk op de hoogte en ook dit beleid voldoet aan de wettelijke vereisten.
Nieuwsbrieven worden verzonden via Mailchimp. Bedrijfsnaam, contactpersoon en e-mailadres worden automatisch in Mailchimp opgeslagen.
Uw persoonsgegevens worden verder vastgelegd in de GROEN-Direkt database. Deze database is beveiligd met een aan een user gekoppeld wachtwoord. Users zijn medewerkers van GROEN-Direkt of namens GROEN-Direkt ingehuurde personen. De database is beschermd tegen externe benadering door beveiligingssoftware die voorzien is van recente updates.

Mocht GROEN-Direkt persoonsgegevens delen met derden dan is dat met het doel zoals in deze verklaring is vastgelegd. Wij delen niet meer gegevens dan nodig is met derden en wij hebben van hen een Verwerkersovereenkomst. Op een andere wijze worden uw persoonsgegevens niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden.
U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens, u kunt uw persoonsgegevens laten aanpassen en wissen mits dit niet in strijd is met geldende wet en regelgeving.
Heeft u vragen over het Privacybeleid van GROEN-Direkt? Stuur dan een e-mail naar info@groen-direkt.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens kunt u dit e-mailadres gebruiken.

X