Echinopsis (ROCKYOURGARDEN)

RockYourGarden is een concept met winterharde tuincactus. Naast de Chamaelobivia wordt de Echiniopsis aan dit concept toegevoegd. Op dit moment wordt de Echiniopsis niet te koop aangeboden in bloei als buitenplant. Vandaar deze aanvulling van het concept. Tuincactussen zijn gemakkelijk te verzorgen en een echte eycatcher in de tuin. Om te bloeien hebben ze een koude periode nodig. Echinopsis is een mooie rondvormige buitencactussoort. Met vanaf april mooie, grote witte, gele, zalm, rode en paarse bloemen. De bloemen worden erg groot. Eerst groeit er een 10-15 cm lange bloemstengel met daaraan een 8-10 cm grote gekleurde bloem. De Echinopsis Hybride bloeit vaak meerdere keren in het voorjaar en zomer. Echinopsis hebben een groene tot donkergroen kleur en kleine bruine tot bruinzwarte stekels. Naarmate deze cactus ouder wordt maakt ze meerdere zijscheuten aan. Zo vormt de cactus een mooi cluster. De plant is jaarrond leverbaar. Het beste kan de plant in maart, april en mei worden verhandeld. Dan geeft de cactus bloem en blijft na de zomer doorbloeien. Interessant voor de handel omdat de cactus hitte en droogte tolerant is. Echinopsis wordt in de handel gebracht door F.N. Kempen V.O.F. uit Mijdrecht en Rio Tollo uit Pontevedra (ES). F.N. Kempen heeft de plant ingezonden voor de keuring.

Deel dit item

met uw contacten of volgers

Algemeen

In deze verklaring is vastgelegd hoe GROEN-Direkt omgaat met de Privacy van haar relaties.
GROEN-Direkt Boskoop B.V. is gevestigd aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp, Nederland en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 29025168.
Deze Privacy Verklaring kan in de toekomst gewijzigd worden als wet en regelgeving dit vereist of als zienswijzen veranderen.
Ook voordat deze verklaring was opgesteld, is GROEN-Direkt altijd zorgvuldig omgesprongen met de persoonsgegevens van haar relaties. Door deze verklaring verandert dat niet buiten het feit dat er in detail een paar aspecten beter gestroomlijnd zijn.

https://www.groen-direkt.nl

Van iedere bezoeker op de GROEN-Direkt site wordt tijdens zijn aanwezigheid zijn surfgedrag vastgelegd en gekoppeld aan het IP-adres. Hiermee tracht GROEN-Direkt de werking van de site te optimaliseren. Uw bezoek aan de website van GROEN-Direkt wordt beveiligd met een SSL certificaat. Van Bezoekers die inloggen met een usernaam en een wachtwoord wordt het surfgedrag gedrag vastgelegd en gekoppeld aan de usernaam.

Uw Persoonsgegevens

Als GROEN-Direkt van u persoonsgegevens verzamelt en vastlegt dan gebeurt dit alleen van bestaande en potentiële zakelijke relaties. Het doel van het vastleggen van deze gegevens is het kunnen uitvoeren van zakelijke transacties en het informeren van (potentiële) zakelijke relaties. Dit informeren doet GROEN-Direkt frequent bij actieve relaties en periodiek bij inactieve en potentiële relaties.
Van haar medewerkers heeft GROEN-Direkt vanzelfsprekend meer gegevens vastgelegd. Van het GROEN-Direkt Privacy beleid m.b.t. dit punt is iedere medewerker persoonlijk op de hoogte en ook dit beleid voldoet aan de wettelijke vereisten.
Nieuwsbrieven worden verzonden via Mailchimp. Bedrijfsnaam, contactpersoon en e-mailadres worden automatisch in Mailchimp opgeslagen.
Uw persoonsgegevens worden verder vastgelegd in de GROEN-Direkt database. Deze database is beveiligd met een aan een user gekoppeld wachtwoord. Users zijn medewerkers van GROEN-Direkt of namens GROEN-Direkt ingehuurde personen. De database is beschermd tegen externe benadering door beveiligingssoftware die voorzien is van recente updates.

Mocht GROEN-Direkt persoonsgegevens delen met derden dan is dat met het doel zoals in deze verklaring is vastgelegd. Wij delen niet meer gegevens dan nodig is met derden en wij hebben van hen een Verwerkersovereenkomst. Op een andere wijze worden uw persoonsgegevens niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden.
U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens, u kunt uw persoonsgegevens laten aanpassen en wissen mits dit niet in strijd is met geldende wet en regelgeving.
Heeft u vragen over het Privacybeleid van GROEN-Direkt? Stuur dan een e-mail naar info@groen-direkt.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens kunt u dit e-mailadres gebruiken.

X