April, 2021

This is a repeating event

tue13apr07:3012:00MUSTERMESSE DienstagTag 207:30 - 12:00

Event Details

  • Eintritt und Parken sind kostenlos.
  • Am Informationsschalter in der Messehalle erhalten Sie einen Code mit Instruktionen für Bestellungen über Smartphone oder  Tabletcomputer. Wenn Sie lieber von Hand bestellen, sind dort auch Bestellformulare erhältlich.
  • Auf der Mustermesse wählen Sie die gewünschten Produkte aus. Wenn Sie Ihre Bestell-Applikation im Smartphone oder   Tabletcomputer benutzen, werden die ausgewählten Produkte sofort reserviert. Außerdem registriert die Applikation die Gesamtmenge.
  • Die Ankäufe auf dem Produkt Promotionsplatz können in die gleichen Bestellung aufgenommen werden, sie werden ebenfalls  von GROEN-Direkt administriert und geliefert.
  • Vor dem Schluss der Börse schließen Sie Ihre Bestellungen am Schalter ab und erhalten sofort eine Auftragsbestätigung. Ihre ausgefüllte Bestelllisten nehmen wir am Schalter entgegen. Dort können sie auch Ihr gewünschtes Lieferdatum angeben. Ab diesem Zeitpunkt wissen Sie, ob alle Produkte vorrätig sind und können sich auf eine Lieferung zu dem von Ihnen gewünschten Datum verlassen.
  • Ihr Auftrag steht an dem von Ihnen angegebenen Tag bei Groen-Direkt bereit oder wird an der von Ihnen angegebenen Adresse abgeliefert.

more

Time

(Tuesday) 07:30 - 12:00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemeen

In deze verklaring is vastgelegd hoe GROEN-Direkt omgaat met de Privacy van haar relaties.
GROEN-Direkt Boskoop B.V. is gevestigd aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp, Nederland en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 29025168.
Deze Privacy Verklaring kan in de toekomst gewijzigd worden als wet en regelgeving dit vereist of als zienswijzen veranderen.
Ook voordat deze verklaring was opgesteld, is GROEN-Direkt altijd zorgvuldig omgesprongen met de persoonsgegevens van haar relaties. Door deze verklaring verandert dat niet buiten het feit dat er in detail een paar aspecten beter gestroomlijnd zijn.

https://www.groen-direkt.nl

Van iedere bezoeker op de GROEN-Direkt site wordt tijdens zijn aanwezigheid zijn surfgedrag vastgelegd en gekoppeld aan het IP-adres. Hiermee tracht GROEN-Direkt de werking van de site te optimaliseren. Uw bezoek aan de website van GROEN-Direkt wordt beveiligd met een SSL certificaat. Van Bezoekers die inloggen met een usernaam en een wachtwoord wordt het surfgedrag gedrag vastgelegd en gekoppeld aan de usernaam.

Uw Persoonsgegevens

Als GROEN-Direkt van u persoonsgegevens verzamelt en vastlegt dan gebeurt dit alleen van bestaande en potentiële zakelijke relaties. Het doel van het vastleggen van deze gegevens is het kunnen uitvoeren van zakelijke transacties en het informeren van (potentiële) zakelijke relaties. Dit informeren doet GROEN-Direkt frequent bij actieve relaties en periodiek bij inactieve en potentiële relaties.
Van haar medewerkers heeft GROEN-Direkt vanzelfsprekend meer gegevens vastgelegd. Van het GROEN-Direkt Privacy beleid m.b.t. dit punt is iedere medewerker persoonlijk op de hoogte en ook dit beleid voldoet aan de wettelijke vereisten.
Nieuwsbrieven worden verzonden via Mailchimp. Bedrijfsnaam, contactpersoon en e-mailadres worden automatisch in Mailchimp opgeslagen.
Uw persoonsgegevens worden verder vastgelegd in de GROEN-Direkt database. Deze database is beveiligd met een aan een user gekoppeld wachtwoord. Users zijn medewerkers van GROEN-Direkt of namens GROEN-Direkt ingehuurde personen. De database is beschermd tegen externe benadering door beveiligingssoftware die voorzien is van recente updates.

Mocht GROEN-Direkt persoonsgegevens delen met derden dan is dat met het doel zoals in deze verklaring is vastgelegd. Wij delen niet meer gegevens dan nodig is met derden en wij hebben van hen een Verwerkersovereenkomst. Op een andere wijze worden uw persoonsgegevens niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden.
U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens, u kunt uw persoonsgegevens laten aanpassen en wissen mits dit niet in strijd is met geldende wet en regelgeving.
Heeft u vragen over het Privacybeleid van GROEN-Direkt? Stuur dan een e-mail naar info@groen-direkt.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens kunt u dit e-mailadres gebruiken.

Disclaimer

Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met deze disclaimer. Ondanks de constante zorg en aandacht die GROEN-Direkt B.V. aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan GROEN-Direkt B.V.. Ook de afbeeldingen met betrekking tot monsterfoto’s op de webshop behoren toe aan GROEN-Direkt B.V. en mogen niet worden overgenomen of gebruikt zonder vooraf schriftelijke toestemming van GROEN-Direkt B.V.. De informatie op deze site wordt zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven. Wijzigingen in modellen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Let op, je kan via de website informatie tot je nemen maar voor persoonlijk advies wordt het aangeraden contact op te nemen met de medewerkers van GROEN-Direkt B.V.
X