1 & 2 februari

voorjaars

beurs 2022

Op 1 en 2 februari ligt bij GROEN-Direkt de grootste levende tuinplantencatalogus voor u uitgestald. Een snoepwinkel om uit te bestellen. Enkele andere redenen waarom u deze monsterbeurs niet mag missen:

 • Twee beursdagen
 • Direct  bestellen aan de hand van 5.500 monsterpartijen en ruim 25 concepten
 • Introductie
  nieuwigheden
 • Presentatie mediterraan aanbod
 • Geen inschrijfkosten of afnameverplichtingen
 • Kopen
  op afroep

Geen tijd om de beurs te bezoeken? 

U kunt het aanbod ook online bekijken. Registreert u zich kostenloos en vrijblijvend!

VOORJAARSBEURS 2022

De GROEN-Direkt Voorjaarsbeurs gaat door op dinsdag 1 & woensdag 2 februari 2022. In verband met coronamaatregelen zijn bemande stands vervangen door een extra breed assortiment met mediterraan aanbod, concepttafels, nieuwe marktintroducties én solitairen.

De GROEN-Direkt voorjaarsshowroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Aanmeldingen voor de voorjaarsbeurs verlopen via Greenvelope. 

COVID-19:

Een veilige Voorjaarsbeurs

De Voorjaarsbeurs is een doorstroomlocatie en mag volgens de richtlijnen van de Nederlandse autoriteiten (RIVM) bezoekers ontvangen zonder negatieve test. Wel zullen wij u op de beurs vragen om enkele basisgegevens.

 • Geef elkaar de ruimte (1.5m)
 • Maak gebruik van de looproutes
 • Was vaak uw handen
 • Hoest en nies in uw elleboog
 • Klachten? Blijf thuis en bestel online!

Algemeen

In deze verklaring is vastgelegd hoe GROEN-Direkt omgaat met de Privacy van haar relaties.
GROEN-Direkt Boskoop B.V. is gevestigd aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp, Nederland en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 29025168.
Deze Privacy Verklaring kan in de toekomst gewijzigd worden als wet en regelgeving dit vereist of als zienswijzen veranderen.
Ook voordat deze verklaring was opgesteld, is GROEN-Direkt altijd zorgvuldig omgesprongen met de persoonsgegevens van haar relaties. Door deze verklaring verandert dat niet buiten het feit dat er in detail een paar aspecten beter gestroomlijnd zijn.

https://www.groen-direkt.nl

Van iedere bezoeker op de GROEN-Direkt site wordt tijdens zijn aanwezigheid zijn surfgedrag vastgelegd en gekoppeld aan het IP-adres. Hiermee tracht GROEN-Direkt de werking van de site te optimaliseren. Uw bezoek aan de website van GROEN-Direkt wordt beveiligd met een SSL certificaat. Van Bezoekers die inloggen met een usernaam en een wachtwoord wordt het surfgedrag gedrag vastgelegd en gekoppeld aan de usernaam.

Uw Persoonsgegevens

Als GROEN-Direkt van u persoonsgegevens verzamelt en vastlegt dan gebeurt dit alleen van bestaande en potentiële zakelijke relaties. Het doel van het vastleggen van deze gegevens is het kunnen uitvoeren van zakelijke transacties en het informeren van (potentiële) zakelijke relaties. Dit informeren doet GROEN-Direkt frequent bij actieve relaties en periodiek bij inactieve en potentiële relaties.
Van haar medewerkers heeft GROEN-Direkt vanzelfsprekend meer gegevens vastgelegd. Van het GROEN-Direkt Privacy beleid m.b.t. dit punt is iedere medewerker persoonlijk op de hoogte en ook dit beleid voldoet aan de wettelijke vereisten.
Nieuwsbrieven worden verzonden via Mailchimp. Bedrijfsnaam, contactpersoon en e-mailadres worden automatisch in Mailchimp opgeslagen.
Uw persoonsgegevens worden verder vastgelegd in de GROEN-Direkt database. Deze database is beveiligd met een aan een user gekoppeld wachtwoord. Users zijn medewerkers van GROEN-Direkt of namens GROEN-Direkt ingehuurde personen. De database is beschermd tegen externe benadering door beveiligingssoftware die voorzien is van recente updates.

Mocht GROEN-Direkt persoonsgegevens delen met derden dan is dat met het doel zoals in deze verklaring is vastgelegd. Wij delen niet meer gegevens dan nodig is met derden en wij hebben van hen een Verwerkersovereenkomst. Op een andere wijze worden uw persoonsgegevens niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden.
U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens, u kunt uw persoonsgegevens laten aanpassen en wissen mits dit niet in strijd is met geldende wet en regelgeving.
Heeft u vragen over het Privacybeleid van GROEN-Direkt? Stuur dan een e-mail naar info@groen-direkt.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens kunt u dit e-mailadres gebruiken.

X