mei, 2021

This is a repeating event

ma10mei07:0016:00MONSTERBEURS maandagdag 107:00 - 16:00

Details evenement

  • Gratis entree en parkeren.
  • Bij de informatiebalie op de beurs ontvangt u een sessiecode met instructies voor het bestellen via uw smartphone of tablet. Bij de balie zijn tevens lijsten op papier beschikbaar om handmatig te bestellen.
  • Op de monsterbeurs kiest u de door u gewenste producten uit. Indien u de bestelapplicatie op de smartphone of tablet gebruikt, worden de geselecteerde producten direct gereserveerd. Tevens houdt de applicatie de totalen bij.
  • De aankopen op het Product Promotie Plein kunt u tevens bij uw bestelling vermelden, zodat deze door GROEN-Direkt in dezelfde administratie en logistiek meegenomen worden.
  • Voor de sluiting van de beurs  sluit u uw bestelsessie af aan de balie en krijgt u meteen een orderbevestiging mee. Wanneer u een bestellijst heeft ingevoerd, nemen wij deze aan de balie aan en geeft u de door u gewenste leverdatum aan. Vanaf dit moment weet u of alle producten voorradig zijn en bent u verzekerd van levering op de door u gewenste datum.
  • Uw order staat op de door u gekozen dag klaar bij Groen-Direkt of deze wordt op het door u aangegeven adres afgeleverd.

Meer

Tijd

(Maandag) 07:00 - 16:00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemeen

In deze verklaring is vastgelegd hoe GROEN-Direkt omgaat met de Privacy van haar relaties.
GROEN-Direkt Boskoop B.V. is gevestigd aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp, Nederland en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 29025168.
Deze Privacy Verklaring kan in de toekomst gewijzigd worden als wet en regelgeving dit vereist of als zienswijzen veranderen.
Ook voordat deze verklaring was opgesteld, is GROEN-Direkt altijd zorgvuldig omgesprongen met de persoonsgegevens van haar relaties. Door deze verklaring verandert dat niet buiten het feit dat er in detail een paar aspecten beter gestroomlijnd zijn.

https://www.groen-direkt.nl

Van iedere bezoeker op de GROEN-Direkt site wordt tijdens zijn aanwezigheid zijn surfgedrag vastgelegd en gekoppeld aan het IP-adres. Hiermee tracht GROEN-Direkt de werking van de site te optimaliseren. Uw bezoek aan de website van GROEN-Direkt wordt beveiligd met een SSL certificaat. Van Bezoekers die inloggen met een usernaam en een wachtwoord wordt het surfgedrag gedrag vastgelegd en gekoppeld aan de usernaam.

Uw Persoonsgegevens

Als GROEN-Direkt van u persoonsgegevens verzamelt en vastlegt dan gebeurt dit alleen van bestaande en potentiële zakelijke relaties. Het doel van het vastleggen van deze gegevens is het kunnen uitvoeren van zakelijke transacties en het informeren van (potentiële) zakelijke relaties. Dit informeren doet GROEN-Direkt frequent bij actieve relaties en periodiek bij inactieve en potentiële relaties.
Van haar medewerkers heeft GROEN-Direkt vanzelfsprekend meer gegevens vastgelegd. Van het GROEN-Direkt Privacy beleid m.b.t. dit punt is iedere medewerker persoonlijk op de hoogte en ook dit beleid voldoet aan de wettelijke vereisten.
Nieuwsbrieven worden verzonden via Mailchimp. Bedrijfsnaam, contactpersoon en e-mailadres worden automatisch in Mailchimp opgeslagen.
Uw persoonsgegevens worden verder vastgelegd in de GROEN-Direkt database. Deze database is beveiligd met een aan een user gekoppeld wachtwoord. Users zijn medewerkers van GROEN-Direkt of namens GROEN-Direkt ingehuurde personen. De database is beschermd tegen externe benadering door beveiligingssoftware die voorzien is van recente updates.

Mocht GROEN-Direkt persoonsgegevens delen met derden dan is dat met het doel zoals in deze verklaring is vastgelegd. Wij delen niet meer gegevens dan nodig is met derden en wij hebben van hen een Verwerkersovereenkomst. Op een andere wijze worden uw persoonsgegevens niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden.
U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens, u kunt uw persoonsgegevens laten aanpassen en wissen mits dit niet in strijd is met geldende wet en regelgeving.
Heeft u vragen over het Privacybeleid van GROEN-Direkt? Stuur dan een e-mail naar info@groen-direkt.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens kunt u dit e-mailadres gebruiken.

Disclaimer

Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met deze disclaimer. Ondanks de constante zorg en aandacht die GROEN-Direkt B.V. aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan GROEN-Direkt B.V.. Ook de afbeeldingen met betrekking tot monsterfoto’s op de webshop behoren toe aan GROEN-Direkt B.V. en mogen niet worden overgenomen of gebruikt zonder vooraf schriftelijke toestemming van GROEN-Direkt B.V.. De informatie op deze site wordt zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven. Wijzigingen in modellen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Let op, je kan via de website informatie tot je nemen maar voor persoonlijk advies wordt het aangeraden contact op te nemen met de medewerkers van GROEN-Direkt B.V.
X