Hibiscus syriacus ‘Magenta Chiffon’ (‘Rwoods5’PBR)

De Chiffon-serie kenmerkt zich door een rijke bloei en talrijke, kleurige, gevulde bloemen die wel 10 cm groot kunnen worden. Bijzonder zijn de dubbele bloemen die de serie uniek maken. De Chiffon-serie is zeer onderhoudsvriendelijk. De planten worden tot 200 cm hoog en 150 cm breed. Deze Hibiscus bloeit pas eind zomer en is in staat, in tegenstelling tot andere heesters, kleur te bieden in de late zomer en begin herfst.

Hibiscus syriacus Magenta Chiffon heeft paars-rode (magenta), dubbele bloemen die je tuin een warme, romantische sfeer geven. De unieke, charmante bloemen en rijke bloei maken deze Hibiscus tot een spectaculair plaatje.
Magenta Chiffon is winterhard tot -25° Celsius. Snoei de heester in het voorjaar. Plaats de plant in de volle zon in een rijke en vochtige grond. Ideaal te gebruiken als solitair op terras of patio, in een plantenborder, als combinatieplant of als massabeplanting.

Hibiscus syriacus Magenta Chiffon straalt elegantie uit als geen ander!

Hibiscus syriacus Magenta Chiffon (‘Rwoods5’PBR) is in Europa kwekersrechtelijk beschermd onder nummer EU 20150022. Het ras is ontwikkeld door Dr. Roderick Woods uit UK.