Bourse-expo d’automne 2022

Vous êtes le bienvenu! Les 24 et 25 Août, le plus grand catalogue vivant de plantes d’extérieur vous sera présenté chez GROEN-Direkt.
Un étalage alléchant à partir duquel vous pourrez passer commande.
Autres raisons pour lesquelles vous ne devriez pas manquer cette bourse-expo :

  • Commander vos plantes d’extérieur directement
    à partir de 5,500 lots témoins et plus de 25 concepts
  • Contact direct avec 150 pépiniéristes dans leur propre stand sur la plate forme qui leur est dédiée
  • Vaste gamme de nouveautés et des arbres de noël et outils
  • Pas de frais d’inscription ni d’obligation d’achat minimum
    Nous sommes impatients de vous recevoir comme acheteur professionnel de végétaux d’extérieur.
  • Vous pourrez prendre un bon petit déjeuner et vous restaurer sur place.

Partager cet article

avec vos contacts ou suiveurs

Partager sur facebook
Partager sur twitter
Partager sur linkedin

Algemeen

In deze verklaring is vastgelegd hoe GROEN-Direkt omgaat met de Privacy van haar relaties.
GROEN-Direkt Boskoop B.V. is gevestigd aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp, Nederland en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 29025168.
Deze Privacy Verklaring kan in de toekomst gewijzigd worden als wet en regelgeving dit vereist of als zienswijzen veranderen.
Ook voordat deze verklaring was opgesteld, is GROEN-Direkt altijd zorgvuldig omgesprongen met de persoonsgegevens van haar relaties. Door deze verklaring verandert dat niet buiten het feit dat er in detail een paar aspecten beter gestroomlijnd zijn.

https://www.groen-direkt.nl

Van iedere bezoeker op de GROEN-Direkt site wordt tijdens zijn aanwezigheid zijn surfgedrag vastgelegd en gekoppeld aan het IP-adres. Hiermee tracht GROEN-Direkt de werking van de site te optimaliseren. Uw bezoek aan de website van GROEN-Direkt wordt beveiligd met een SSL certificaat. Van Bezoekers die inloggen met een usernaam en een wachtwoord wordt het surfgedrag gedrag vastgelegd en gekoppeld aan de usernaam.

Uw Persoonsgegevens

Als GROEN-Direkt van u persoonsgegevens verzamelt en vastlegt dan gebeurt dit alleen van bestaande en potentiële zakelijke relaties. Het doel van het vastleggen van deze gegevens is het kunnen uitvoeren van zakelijke transacties en het informeren van (potentiële) zakelijke relaties. Dit informeren doet GROEN-Direkt frequent bij actieve relaties en periodiek bij inactieve en potentiële relaties.
Van haar medewerkers heeft GROEN-Direkt vanzelfsprekend meer gegevens vastgelegd. Van het GROEN-Direkt Privacy beleid m.b.t. dit punt is iedere medewerker persoonlijk op de hoogte en ook dit beleid voldoet aan de wettelijke vereisten.
Nieuwsbrieven worden verzonden via Mailchimp. Bedrijfsnaam, contactpersoon en e-mailadres worden automatisch in Mailchimp opgeslagen.
Uw persoonsgegevens worden verder vastgelegd in de GROEN-Direkt database. Deze database is beveiligd met een aan een user gekoppeld wachtwoord. Users zijn medewerkers van GROEN-Direkt of namens GROEN-Direkt ingehuurde personen. De database is beschermd tegen externe benadering door beveiligingssoftware die voorzien is van recente updates.

Mocht GROEN-Direkt persoonsgegevens delen met derden dan is dat met het doel zoals in deze verklaring is vastgelegd. Wij delen niet meer gegevens dan nodig is met derden en wij hebben van hen een Verwerkersovereenkomst. Op een andere wijze worden uw persoonsgegevens niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden.
U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens, u kunt uw persoonsgegevens laten aanpassen en wissen mits dit niet in strijd is met geldende wet en regelgeving.
Heeft u vragen over het Privacybeleid van GROEN-Direkt? Stuur dan een e-mail naar info@groen-direkt.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens kunt u dit e-mailadres gebruiken.

Disclaimer

Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met deze disclaimer. Ondanks de constante zorg en aandacht die GROEN-Direkt B.V. aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan GROEN-Direkt B.V.. Ook de afbeeldingen met betrekking tot monsterfoto’s op de webshop behoren toe aan GROEN-Direkt B.V. en mogen niet worden overgenomen of gebruikt zonder vooraf schriftelijke toestemming van GROEN-Direkt B.V.. De informatie op deze site wordt zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven. Wijzigingen in modellen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Let op, je kan via de website informatie tot je nemen maar voor persoonlijk advies wordt het aangeraden contact op te nemen met de medewerkers van GROEN-Direkt B.V.

Uitleverdata voor en na de Najaarsbeurs

LET OP: Uitleverdata voor en na de NajaarsbeursDe laatste uitleverdag voor de Najaarsbeurs is vrijdag 19 augustus. In de week van de Najaarsbeurs leveren wij geen orders uit. De uitleveringen van de Najaarsbeurs orders zullen vanaf woensdag 31 augustus plaatsvinden.
X