Log in

op de GROEN-Direkt webshop


september, 2021

september, 2021

vr24sep17:0017:00Nieuw aanbod online17:00 – 17:00

ma27sep07:0016:00MONSTERBEURS maandagdag 107:00 – 16:00

di28sep07:3012:00MONSTERBEURS dinsdagDag 207:30 – 12:00

Groen-Direkt Boskoop Tuinplanten beurs achtergrond

welkom
bij de grootste groene
marktplaats van europa

In één bestelling

inkopen bij 500 kwekers

Groen-Direkt Boskoop Tuinplanten beurs achtergrond

25 & 26 Augustus

Najaarsbeurs 2021

Op 25 en 26 augustus ligt bij GROEN-Direkt de grootste levende tuinplantencatalogus voor u uitgestald. Een snoepwinkel om uit te bestellen. Enkele andere redenen waarom u deze monsterbeurs niet mag missen:

  • Direct  bestellen aan de hand van 5.500 monsterpartijen en ruim 25 concepten
  • Direct contact met 150 kwekers in hun eigen stand op het Product Promotion Plaza
  • Uitgebreid aanbod nieuwigheden en voorverkoop kerstbomen en hardware
  • Geen inschrijfkosten of afnameverplichtingen

COVID-19:

Een veilige Najaarsbeurs

De Najaarsbeurs, ook met standhouders, is een doorstroomlocatie en mag bezoekers ontvangen zonder negatieve test of inschrijving vooraf. Wel zullen wij u op de beurs vragen om enkele basisgegevens.

  • Geef elkaar de ruimte (1.5m)
  • Maak gebruik van de looproutes
  • Was vaak uw handen
  • Hoest en nies in uw elleboog
  • Klachten? Blijf thuis en bestel online!

GROEN-Direkt bestaat 

25 JAAR

GROEN-Direkt is al 25 jaar een begrip in de groene business. Dit komt mede dankzij de vaak jarenlange samenwerking met onze partners. Door de goede relatie met gespecialiseerde kwekers in de Boskoopse regio maar ook ver daarbuiten, biedt GROEN-Direkt een breed assortiment met een gevarieerd, uniek en vaak ook exclusief aanbod aan tuinplanten, verkoopconcepten en seizoensassortiment. Gezamenlijk met onze kwekers streven wij ernaar om altijd de hoogste kwaliteit te bieden. Samen zijn we gegroeid tot wat GROEN-Direkt nu is: dé grootste groene marktplaats van Europa.

Nieuws

Timeless Night

Tijdens de speciale editie van de Najaarsbeurs presenteerde GROEN-Direkt 20 nieuwe partijen op hetNieuwighedenplein. Op basis van de verkoopcijfers bleek de Heuchera ‘Timeless Night’ de

Verder lezen >>
Nieuws

Start jubileum

Growing together op grootste groene marktplaats van Europa Hazerswoude/Boskoop, 27 augustus 2021. GROEN-Direkt trapte haar 25-jarig jubileum af tijdens de Najaarsbeurs op 25 en 26

Verder lezen >>
Nieuws

NIEUW: Presentatietafels!

Karakteristiek voor de monsterbeurzen van GROEN-Direkt is de presentatie van tuinplanten op lagen. Na 25 jaar trouwe dienst maken deze plaats voor presentatietafels! Doordat deze

Verder lezen >>

passie voor

HET TUINPLANTEN ASSORTIMENT

GROEN-Direkt heeft als missie om tuincentra toegang te bieden tot het prachtige, brede assortiment van de honderden gespecialiseerde kwekers in de Boskoopse regio maar ook ver daarbuiten. De toegankelijke beurzen kennen een warme, persoonlijke ontvangst. Ze zijn volledig ingericht om de inkoop zo efficiënt mogelijk te laten plaatsvinden, al is er altijd tijd voor een praatje aan de balie met een kop koffie en een broodje. Door de jarenlange gezonde relatie met kwekers heeft GROEN-Direkt primeurs met nieuwe producten en is de hoogste kwaliteit verzekerd. Het GROEN-Direkt team werkt jaarrond met volle gedrevenheid om de klant volledig te ontzorgen bij de tuinplanteninkoop.

wekelijks het actuele plantenaanbod van

HONDERDEN KWEKERS

30x

per jaar brengt GROEN-Direkt het actuele plantenaanbod van honderden kwekers samen op de handelsbeurzen. U kunt de planten hier zelf voelen, zien en ruiken. Of bekijk het complete assortiment via de webshop met wekelijks geactualiseerde foto’s. Zowel op de beurzen als in de webshop bestelt u een compleet assortiment tuinplanten via 1 bestelling, 1 levering en op 1 factuur. GROEN-Direkt organiseert de administratie, kwaliteitscontrole en logistiek.

De monsterbeurs:

Een levende catalogus om te zien, voelen en ruiken

kostenloos en moeiteloos

klant worden?

Kom een keer kijken op één van onze beurzen. Volledig gratis, zonder voorregistratie of schrijf u in en ontvang van ons een algemene inlogcode waarmee u het meest actuele beursaanbod kunt inzien. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Wij verlenen uitsluitend toegang aan bedrijven die vakmatig tuinplanten inkopen.

 

Maak kennis

op de beurs of online

prettig

Op de hoogte blijven

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief Wij houden u wekelijks op de hoogte.

Onze nieuwsbrief

een maal wekelijks

of volg ons op


GROEN-Direkt op linkedin