Winnaars!

GROEN-Direkt feliciteert de winnaars van Beste marktintroductie, KVBC Nieuwigheid en Bezoekersfavoriet op de GROEN-Direkt Najaarsbeurs en PLANTARIUM|GROEN-Direkt.

De winnaar Beste marktintroductie is…

Vasteplanten concept
“Wild en Inheems”

Griffioen Wassenaar BV Vasteplantenkwekerijen

Het vaste planten concept Wild & Inheems van Griffioen Wassenaar B.V. uit Boskoop is uitgeroepen tot Beste marktintroductie PLANTARIUM|GROEN-Direkt 2022. De jury was unaniem over het concept Wild & Inheems dat inspeelt op een actuele behoefte en waarbij alles klopt. “Het is een mooi assortiment van wilde en inheemse planten, de manier waarop de planten zijn gekweekt (PlanetProof), de planten staan in potten van gerecycled plastic en ook de etiketten zijn recyclebaar. De planten dragen bij aan de biodiversiteit, het is vertaalbaar naar iedere regio, het duurzaamheidsaspect en het verhaal klopt bij de realiteit”, aldus de jury.

De winnaar Beste KVBC Nieuwigheid is…

Phlox ‘Olympus’
(Paniculata Group)

Rijnbeek and Son perennials export B.V.

Phlox ‘Olympus’ (Paniculata Group) is uitgeroepen tot beste KVBC Nieuwigheid PLANTARIUM|GROEN-Direkt 2022. De plant werd ingezonden door Rijnbeek and Son Perennials BV uit Boskoop en Compass Plants BV uit Hillegom. “Phlox ‘Olympus’ heeft opvallend bont blad en rode jonge scheuten. Deze Phlox is een vernieuwing in het sortiment, zeker in combinatie met de paarse bloemen en is toepasbaar in de particuliere tuin en in het openbaar groen. De planten zijn gezond en netjes gepresenteerd”, aldus de KVBC jury.

De winnaar Bezoekersfavoriet is…

Clematis ‘Z018179’
(PROUD MARY)

J. van Soest BV

Clematis ‘Z018179’ (PROUD MARY) van J. van Zoest BV uit Boskoop is de Bezoekersfavoriet van PLANTARIUM|GROEN-Direkt 2022. Bij het slot van de beurs bleek overduidelijk dat deze Clematis de meeste stemmen van de bezoekers had gekregen. Clematis ‘Zo18179’ (PROUD MARY) bloeit zeer rijk en compact op zowel oud als vers hout. De bloemen zijn 8 tot 10 cm in diameter en de plant wordt zo’n 150 cm hoog. De bloemkleur is licht paarslila met een paarsrood hart. Bijzonder is dat de plant van onderaf naar boven bloeit. De plant is vanaf september beschikbaar voor tuincentra en handelaren in een 2 liter rozenpot met 90 cm bamboestok.

Deel dit item

met uw contacten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Algemeen

In deze verklaring is vastgelegd hoe GROEN-Direkt omgaat met de Privacy van haar relaties.
GROEN-Direkt Boskoop B.V. is gevestigd aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp, Nederland en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 29025168.
Deze Privacy Verklaring kan in de toekomst gewijzigd worden als wet en regelgeving dit vereist of als zienswijzen veranderen.
Ook voordat deze verklaring was opgesteld, is GROEN-Direkt altijd zorgvuldig omgesprongen met de persoonsgegevens van haar relaties. Door deze verklaring verandert dat niet buiten het feit dat er in detail een paar aspecten beter gestroomlijnd zijn.

https://www.groen-direkt.nl

Van iedere bezoeker op de GROEN-Direkt site wordt tijdens zijn aanwezigheid zijn surfgedrag vastgelegd en gekoppeld aan het IP-adres. Hiermee tracht GROEN-Direkt de werking van de site te optimaliseren. Uw bezoek aan de website van GROEN-Direkt wordt beveiligd met een SSL certificaat. Van Bezoekers die inloggen met een usernaam en een wachtwoord wordt het surfgedrag gedrag vastgelegd en gekoppeld aan de usernaam.

Uw Persoonsgegevens

Als GROEN-Direkt van u persoonsgegevens verzamelt en vastlegt dan gebeurt dit alleen van bestaande en potentiële zakelijke relaties. Het doel van het vastleggen van deze gegevens is het kunnen uitvoeren van zakelijke transacties en het informeren van (potentiële) zakelijke relaties. Dit informeren doet GROEN-Direkt frequent bij actieve relaties en periodiek bij inactieve en potentiële relaties.
Van haar medewerkers heeft GROEN-Direkt vanzelfsprekend meer gegevens vastgelegd. Van het GROEN-Direkt Privacy beleid m.b.t. dit punt is iedere medewerker persoonlijk op de hoogte en ook dit beleid voldoet aan de wettelijke vereisten.
Nieuwsbrieven worden verzonden via Mailchimp. Bedrijfsnaam, contactpersoon en e-mailadres worden automatisch in Mailchimp opgeslagen.
Uw persoonsgegevens worden verder vastgelegd in de GROEN-Direkt database. Deze database is beveiligd met een aan een user gekoppeld wachtwoord. Users zijn medewerkers van GROEN-Direkt of namens GROEN-Direkt ingehuurde personen. De database is beschermd tegen externe benadering door beveiligingssoftware die voorzien is van recente updates.

Mocht GROEN-Direkt persoonsgegevens delen met derden dan is dat met het doel zoals in deze verklaring is vastgelegd. Wij delen niet meer gegevens dan nodig is met derden en wij hebben van hen een Verwerkersovereenkomst. Op een andere wijze worden uw persoonsgegevens niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden.
U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens, u kunt uw persoonsgegevens laten aanpassen en wissen mits dit niet in strijd is met geldende wet en regelgeving.
Heeft u vragen over het Privacybeleid van GROEN-Direkt? Stuur dan een e-mail naar info@groen-direkt.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens kunt u dit e-mailadres gebruiken.

Disclaimer

Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met deze disclaimer. Ondanks de constante zorg en aandacht die GROEN-Direkt B.V. aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan GROEN-Direkt B.V.. Ook de afbeeldingen met betrekking tot monsterfoto’s op de webshop behoren toe aan GROEN-Direkt B.V. en mogen niet worden overgenomen of gebruikt zonder vooraf schriftelijke toestemming van GROEN-Direkt B.V.. De informatie op deze site wordt zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven. Wijzigingen in modellen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Let op, je kan via de website informatie tot je nemen maar voor persoonlijk advies wordt het aangeraden contact op te nemen met de medewerkers van GROEN-Direkt B.V.
X